11. SINIF VELİLERİYLE TOPLANTI

11. SINIF VELİLERİYLE TOPLANTI

26.04.2022 386

11.SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZLE TOPLANTI

Üniversiteye Doğru Hedef YKS 2023 kapsamında 11.Sınıf öğrencilerimiz ve ders öğretmenleriyle okulumuz yemekhanesinde iftar yemeğinde bir araya geldik. İftar sonrası Okul Müdürümüz Ebubekir ÖZKAN ve ders öğretmenleri tarafından 11.Sınıf öğrencilerimize önümüzdeki yıl için yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ertesi gün 11.Sınıf öğrenci velilerimizle bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda öğrencilerimizin YKS hazırlık sürecini desteklemek adına; DYK öğretmenleri ve Hedef2022 Akademik Takip Komisyonu üyesi öğretmenleri ile hazırlanan planlama taslağı öğrenci velilerimize Okul Müdürümüz Ebubekir ÖZKAN tarafından sunuldu. Programın devamında Matematik öğretmenimiz Özkan CAN bu projeye dair düşüncelerini paylaştı. Ardından Coğrafya öğretmenimiz Ali DEMİR, Matematik öğretmenimiz Turgut ÇETİNKAYA, Felsefe öğretmenimiz Orhan TOSUN, ve fizik öğretmenimiz Arife TEMİZSOYLU söz alarak 2023 planlamasının öğrenciler için akademik, duygusal ve sosyal gelişimi nasıl destekleyeceği hakkında bilgi verdiler.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Son olarak Okul Rehber Öğretmenimiz Mevlana GÖK söz alarak soru çözüm sayıları, öğrencilerin sistem içinde devamlılığı ve deneme analizleri ile ilgili yapılan çalışmalar, öğrencilerin motivasyonunu artırmak üzere yapılan etkinlikler, öğrencilerin örgün eğitimde devamlılığının sağlanmasının önemi, öğrencilerin nasıl planlama yapması gerektiği ve deneme analizleri ile nasıl ilerleme kaydedebileceği vb. hususlarda velilere bilgiler verdi.

Soru –Cevap bölümünde velilerden gelen soru ve öneriler değerlendirilerek gerekli açıklamalar yapıldı. 

Katılan tüm velilerimize ve öğrencilerin çalışmalarını takip etme ve onlara YKS hazırlık sürecinde eşlik etme görevini gönüllü bir şekilde yürüten tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.26-04-202226-04-202226-04-202226-04-202226-04-2022